Livrare gratuită la comenzi peste 249 LEI 

0

Coșul dvs. este gol

Transport și Retur

Transportul 

Veţi primi bunurile comandate în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data confirmarii comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult. Taxa de transport este de 19 LEI, indiferent de mărimea şi greutatea coletului dumneavoastră, iar pentru comenzi mai mari de 300 LEI transportul este gratuit. În perioada promoțională transportul poate fi gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. Puteţi alege metoda de livrare care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii

Returul

 Totusi, daca nu ati primit produsele comandate, sunt deteriorare din vina noastra sau a curierului care a asigurat transportul, le puteti returna si noi vom schimba produsul cu acelasi in stare buna, cu alt produs ales de dvs. sau vom returna banii, mai putin taxa de transport, pe care o suporta clientul.
Legislatia in vigoare prevede acest fapt. 
Clientii nostri pot returna produsele, in ambalajul original/ sau impachetat in folie bule + carton, fiecare piesa individual. 
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste. 

framed.ro va schimba produsul sau va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la returnarea produsului. 
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Va rugam sa ne informati prin email la sau telefonic, si vom raspunde cu instructiunile de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. 

Noi nu vom accepta produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. 

Va rugam sa folositi carton, folie cu bule si impachetare cu banda adeziva pe exterior, pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

 

Înscrie-te